Terminé

Project for tymysrazvan

Salve Razvan!

as avea nevoie de serviciile tale, daca e posibil, pentru a face unele finisaje la site-ul meu ([url removed, login to view] - wordpress - avada theme). Pentru toate aceste finisaje iti voi trimite imagini.

1) In primul rand as vrea ca mainmenu-ul sa fie fixed

2) in versiunea mobile (sub 800 px) as vrea ca la scroll, in momentul in care dispar cele 3 pulsante blu, aceste 3 pulsante - sub forma de scris, sa se regaseasca in meniu iar icoana (cele 3 liniute) sa se transforme intr-un cerculet blu cu cele trei liniute albe in interior. Daca se poate printr-o tranzitie evidenta.

3) As vrea ca meniul sa se prezinte bine in toate rezolutiile (intre 801 si 980 cred ca nu e chiar ok. Intre aceste rezolutii, prin mediaquery as putea sa ascund unele voci din mainmenu - domande frequenti in primis.

4) as vrea ca cele 3 pulsante blu sa nu se desvolte in nicio rezolutie pe doua linii. Intre 300px si undeva pe la 500px as lasa doar "RICHIESTA", "FEEDBACK" si "ISCRIZIONE". Cred ca un mediaquery deja exista aici.

------------------

Slider-ul, cele 4 pulsante de sub el si formul as vrea sa se coordoneze bine in orice rezolutie (se regasesc in HomePage si in cele 20 de categorii)

Probleme mari sunt intre 801 si 980. De asemenea, in versiunea mobile imaginea sliderului nu se schimba activand unul din cele 4 pulsante de sub el. Merge doar activand sagetutele stanga-dreapta.

----------------------

Apoi mai am unele mici finisaje pe pagina Come Funziona si Vantaggi - versiunea mobile + unele mici finisaje la blog.

deocamdata atat. Am valutat undeva la 8 ore X 5€ (PS. 2$ si free nu sunt ok). Dar pretul final il faci tu.

Bafta, anunta-ma te rog daca reusesti sa faci aceste ajustari cerute si pretul tau.

Compétences : SEO, SQL, Hébergement Web, Administration de Site Web, WordPress

en voir plus : flight reservation software project, project vlsi design, project report india, project english speaking countries, project wael, project english, commerce project net, layout project, flash project maker, mfc project, 2008 newly awarded project warehouse cold storage, project database online quiz, attiny2313 project, medical store project, b2b project can provide outbound process

Concernant l'employeur :
( 8 commentaires ) Italy

Nº du projet : #12659107

Décerné à:

tymysrazvan

Hired by the Employer

€5 EUR / heure
(0 Commentaires)
0.0