Fermé

Datakategorisering

Om stillingen

Vi søker alltid personer som liker å analysere og kategorisere data, video, bilder og dokumenter. Et eksempel på en slik arbeidsoppgave er: Å se på et sportsklipp og merke denne med tre beskrivende nøkkelord.

Kvalifikasjoner

Du må ha et øye for detaljer og ha gode evner til å arbeide på Internett. I tillegg kreves gode språkkunnskaper i enten engelsk eller tysk for å kunne være i stand til å navigere på arbeidsplattformen.

Om oss

Clickworker er en crowdsourcing-plattform som betaler frilansere (såkalte clickworkers) på oppdragsbasis. Vi tilbyr næringslivet mange ulike tjenester for å kunne fullføre prosjekter som de ellers ikke har kapasitet til å gjennomføre internt. [login to view URL] deler opp store oppdrag i mange småoppdrag. Disse småoppdragene blir distribuert til tusenvis av clickworkers og fullført av disse.

Registrer deg

Vennligst ikke send noen dokumenter via post eller e-post! Du legger inn din søknad direkte på vår hjemmeside.

Compétences : Norvégien

en voir plus : video crowdsourcing, og&e, har com, ha com, crowdsourcing video, opp.com, din.com, clickworkers, clickworker com, tre, liker, inn, har, crowdsourcing, c har, post liker, plattform, making stand alone access program, stand alone organizer software, convert excel workbook stand alone application

Concernant l'employeur :
( 0 commentaires ) Spain

Nº du projet : #5170064

2 freelance font une offre moyenne de €23 pour ce travail

espenij

A proposal has not yet been provided

%bids___i_sum_sub_35% %project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR en 3 jours
(2 Commentaires)
3.6
bjerkestrand

Flink i rettskriving, nøye arbeid, gjøres profesjonelt og raskt. Jeg har alltid vært god i norsk og rettskriving,

%bids___i_sum_sub_35% %project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR en 3 jours
(0 Commentaires)
0.0