Annulé

Room012 for Alexander

Hoi Yuri,

Mijn voorstel is als volgt:

Ik denk dat het het makkelijkst is om het PHP framework CodeIgniter te gebruiken. Dit is een veelgebruikt framework. Het is naar mijn mening moeilijker om Wordpress om te bouwen naar jullie wensen dan om de gevraagde functionaliteit met CodeIgniter te bouwen.

De functionaliteit die ik ga bouwen:

- De mogelijkheid tot het creëren van een nieuwe 'issue' dit wordt dan de buitenkant van het gebouw met animaties en hotspots.

- De mogelijkheid tot het maken van een kamer met een panorama achtergrond in de vorm van een 360 graden foto of filmpje en het hierin positioneren van content

- Soorten content:

* Video

* Animaties (in wat voor opzicht?)

* Text

* Foto('s)

* Google maps

* Social features

- Rechten gebaseerd leden systeem zodat administratie kan worden gespreid

- Leden systeem uitgebreid naar premium content tegen betaling

- SEO mogelijkheden per gebouw

- Google Analytics

- Website te gebuiken op tablets

Voor de front-end zal dan jullie javascript interface gebruikt worden. Voor de backend wil ik een admin-theme voorstellen gemaakt door netdreams ([url removed, login to view]). Ik heb hiervan de preview opgezet op [url removed, login to view] Het is een net uitziende interface die genoeg ruimte bied voor de elementen die nodig zijn om de issues op te zetten en in te richten.

Ik kan op 1 Juni beginnen met werken en wil jullie dan uiterlijk 24 Juni het eindresultaat laten zien zodat we de week van 25-30 Juni nog hebben om wijzigingen door te voeren en eventuele mankementen aan te pakken. Ik zal mijn best doen om tussendoor status-updates te geven zodat er inzage in het werk is en hier en daar gestuurd kan worden. Ik zal hiervoor ook bovengenoemd url gebruiken ([url removed, login to view]).

De prijs voor het project zal komen op $1750 ,-

Compétences : HTML5

en voir plus : www google co de, wordpress website laten maken, wordpress 360, blog wordpress theme best seo, best backend for website, yuri video, google javascript framework, best google maps, codeigniter download, worden, video analytics, video 360, ToT, seo op, premium seo wordpress, panorama, panorama 360, om, kan, ik, het, front en, wordpress video theme free, codeigniter admin backend, premium interface

Concernant l'employeur :
( 0 commentaires ) Amsterdam, Netherlands

Nº du projet : #1680374

1 freelance fait une offre moyenne de $1750 pour ce travail

kingdutch

Per overeenkomst

%bids___i_sum_sub_35% %project_currencyDetails_sign_sub_36% USD en 30 jours
(1 Évaluation)
3.3