Fermé

Skriv en bok med mig

Jag behöver hjälp att skriva en bok på svensk. Denna facklitteratur kommer fungera som en handbok i näringslivet inom ett specifikt område. Mer detaljer med utvald konsult. Avsikten är att boken ska publiceras och ut i svenska bokhandlar, men du som skriver kommer agera som ghostwriter.

Projektet uppskattas till cirka 8 månader.

Du kommer bli betald per ord och ditt bud gäller för 1000 ord. Jag väljer den jag anser är mest kompetent, inte den jag ser är billigast.

För att klara uppdraget behöver du:

-Kommunicera på svenska och engleska

-Skriva på svenska

-Ha tidigare erfarenhet av att skriva böcker

-Ha tidigare erfarenhet av att arbeta med företagsrelaterade frågor

Kan man inte läsa den här texten behöver man inte buda. Den rätta kandidaten kommer behöva göra ett kortare test innan projektet inleds.

Compétences : Écriture de Livre, Rédaction d'entreprise, Révision, Ghostwriting, Suédois

en voir plus : ver mis propuestas en freelancer, ver mis ofertas en freelancer com, ver mi portafolio en freelancer, boken om mig exempel, boken om mitt liv, boken om mig adlibris, boken om mig frågor, boken om mig 300 frågor, boken om mig recension, skriva en bok om mitt liv, boken om mig stefan ekberg, software test engineer en freelance, que ver en milan en dos dias freelance, porque no puedo ver las ofertas de trabajo en freelancer, como ver anexo en freelancer, como tomar test de ingles en freelancer, arbejde med en freelancer, ver freelance turismo en san clemente del tuyu bs as, skriv en iphone app, skriv bok

Concernant l'employeur :
( 19 commentaires ) San Giljan, Malta

Nº du projet : #15073742

2 freelance font une offre moyenne de €24 pour ce travail

%bids___i_sum_sub_35% %project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR en 10 jours
(1 Évaluation)
1.3
adrlunmaverick

Med Svenska som modersmål, samt intresse för att skriva texter (även om jag ej har erfarenhet med att skriva en hel bok) så tror jag att jag skulle kunna passa detta projekt. Relevant Skills and Experience Svenska Plus

%bids___i_sum_sub_32% %project_currencyDetails_sign_sub_33% EUR en 1 jour
(1 Évaluation)
0.6