Find Jobs
Hire Freelancers

Redactare articole blog

€8-30 EUR

Fermé
Publié il y a environ 7 ans

€8-30 EUR

Payé lors de la livraison
Caut colaborator pentru redactarea unor articole pentru un blog de nutritie.
N° de projet : 13525871

Concernant le projet

24 propositions
Projet à distance
Actif à il y a 7 ans

Cherchez-vous à gagner de l'argent ?

Avantages de faire une offre sur Freelancer

Fixez votre budget et vos délais
Soyez payé pour votre travail
Surlignez votre proposition
Il est gratuit de s'inscrire et de faire des offres sur des travaux
24 freelances proposent en moyenne €23 EUR pour ce travail
Avatar de l'utilisateur
I am a professional freelance writer committed to delivering top quality and unique work for you. In my career, I have enhanced my competency in writing SEO articles, technical writing, Proofreading and academic writing. Additionally, I am very proficient in writing IT related projects based on my background in the IT profession. Here is what I commit to delivering to you in our working relationship; a. 100% unique content b. Timely delivery of work as per agreed timelines c. Well proofread work with no errors. d. Updates on work progress
€23 EUR en 1 jour
5,0 (63 commentaires)
6,8
6,8
Avatar de l'utilisateur
I can be the ultimate choice for all your writing solutions. Everyone in this profession has their own expertise, so do I have, but I believe in versatility. I try to experiment everything therefore, I welcome my every client to bring in whatever they feel like. Bringing results is what I am committed to. Satisfaction of my client is my uttermost priority and with versatility of my skills I have developed a good grasp over every writing niche. I with my relentless effort always try to improve my writing, learning via different opportunities. I have a negotiable pricing backdrop. The understanding of this profession has not only made me confident but has enabled me to perform at my best under pressure and meet the deadlines with commitment. Thanks!@
€24 EUR en 3 jours
4,9 (28 commentaires)
5,5
5,5
Avatar de l'utilisateur
Buna ziua, Numele meu este Mitrea Daniel Bogdan, sunt din Constanta si exercit aceasta activitate de copywriting/ghostwriting/content writing de aproape 2 ani de zile. Mentionez ca in decursul timpului am realizat articole originale, atractive si corecte dpdv gramatical si lexical pentru mai multe persoane fizice sau societati pe diverse nise, incepand de la promovare de produse simple, materiale de constructii, locatii pentru inchiriere, lucrari de arta si amenajari dar si pe teme mai specializate din domeniul juridic sau stiintific. Tin sa precizez ca articolele pe care le realizez sunt de fiecare data bine documentate iar continutul acestora va fi livrat in timp corespunzator dorintei angajatorului. De asemenea detin cunostine de folosirea a softurilor de editare/design grafic precum Photoshop, Corel Draw, In Design Daca sunteti interesat de o colaborare de durata, va rog sa ma contactati. Va multumesc.
€23 EUR en 1 jour
5,0 (4 commentaires)
3,7
3,7
Avatar de l'utilisateur
Sunt studenta la Medicina Generala cu un interes deosebit fata de nutritie si lifestyle sanatos. Scrisul este unul dintre vechile mele pasiuni, care renaste ori de cate ori se iveste ocazia. Am redactat articole pentru diferiti bloggeri romani (shadow writing) , iar cu privire la sfera medicala am creat o serie de articole in engleza bazate pe research din domeniul neurostiintei. Asigur articole 100% originale, cu informatii veridice, bazate pe research stiintific, construite pe un schelet lingvistic si gramatical corect si curat.
€29 EUR en 1 jour
5,0 (3 commentaires)
2,8
2,8
Avatar de l'utilisateur
Recepție... recepție... Talentul către Bază. Permiteți să raportez! Tânăr absolvent de Comunicare, gradat cu Licență și înrolat de 3 ani pe platforme de Freelancing, subdivizia Content Marketing și Social Media, mă aflu în căutarea Bazei. Rănit grav în războiul cu creativitatea și copleșit de dorința de a scrie, am transformat o pasiune într-o meserie. Și-am făcut și-o poezie! Executaaarea! Zezi de branduri administrate în mediul online, peste 30 de pagini de facebook monitorizate și administrate, peste 1500 de articole scrise pe blog și peste 50 de colaborări în lumea virtuală, pe diverse proiecte (naming, texte de prezentare și optimizare SEO). Actual Content & Copywriter (colaborator) @Baboon Web Design și SEO Content Editor @SEOmark. S.O.S. - Caut o colaborare cu un regiment creativ și iubitor de artă. Ofer seriozitate, loialitate față de garnizoană și sunt mai mult decât deschis la cooperarea cu batalionul, întru’ cinstea și onoarea departamentului creativ. Vă pot scrie și descrie produse într-o veselie! Terminat!
€23 EUR en 1 jour
4,9 (4 commentaires)
2,3
2,3
Avatar de l'utilisateur
Buna ziua, Ma numesc Ana Bobeica si mi-ar face deosebita placere daca am putea discuta mai in detaliu proiectul dvs. Daca sunteti familiarizat cu modul in care functioneaza un website, probabil stiti deja ca nu este suficient sa aveti continut pe blog. Este absolut important ca aceste articole sa fie autentice, de calitate, relevante pentru cititor si optimizate dpdv. SEO pentru a putea fi indexate de motoarele de cautare si mai apoi afisate in rezultatele cautarilor pentru potentialii clienti. Va pot ajuta in acest demers intrucat activez in domeniul marketingului online de peste 4 ani si am creat si optimizat nenumarate articole de blog (aprox. 2 ani in domeniul medicinei alternative care includea si partea de suplimente si nutritie) descrieri de pagini, categorii si produse. Va multumesc. Cu stima, Ana Bobeica
€25 EUR en 3 jours
5,0 (1 commentaire)
1,0
1,0
Avatar de l'utilisateur
Scriu, deja, articole, pe diverse teme si domenii, pe unele le postez eu insumi pe blog (in WP), care au fost intotdeauna foarte bine apreciate, atat din punct de vedere al conceptiei cat si din cel gramatical, al punctuatiei si spatierii, dar si din punct de vedere al... punctualitatii! :) Pun suflet in ceea ce fac, sunt perfectionist si receptiv la comentarii, de aceea "executarea" unui articol imi ia destul de mult timp - ma documentez constiincios - in functie de tema, de complexitatea ei. Probabil 2-3 ore, poate 4! Daca voi fi ales si veti dori, voi trimite articole scrise de mine, din diferite domenii: inscriptionare pe ceramica, mobila, computere si laptopuri, popularizarea stiintei, dragoste si chiar legate de sex! Sau voi scrie un articol pentru un cuvant-cheie pe care il veti propune.
€20 EUR en 2 jours
0,0 (0 commentaires)
0,0
0,0
Avatar de l'utilisateur
Sunt medic, pot oferi referinte din studii medicale recente publicate pe siteuri de specialitate
€23 EUR en 1 jour
0,0 (0 commentaires)
0,0
0,0
Avatar de l'utilisateur
Sunt blogger de sase ani. Scriu pe teme ca sanatatea, dizabilitatea, evenimente, atractii turistice.
€19 EUR en 2 jours
0,0 (0 commentaires)
0,0
0,0
Avatar de l'utilisateur
Buna ziua, Inteleg ca aveti nevoie de o persoana care sa redacteze articole pentru un blog de nutritie, prin urmare consider ca as fi potrivita pentru acest job, intrucat imi palce foarte mult sa creez continut, indifferent de tema vizata si de asemenea sunt o persoana flexibila si ma pot docuemnta cu privire la orice domeniu. Totodata, am o experienta destul de vasta in redactarea unor articole si docuemnte din diverse arii, ceea ce consider ca ma face pliabila pe cerintele prezentate. Indiferent de perioada de timp indicate, pot asigura executarea la timp a articolelor, precum si calitatea acestora (docuemtnare in prealabil, exprimare coerenta si atractiva, etc) In cazul in care considerati ca s fi potrivita cerintelor, ma puteti contacta pentru mai multe detalii.
€24 EUR en 1 jour
0,0 (0 commentaires)
0,0
0,0
Avatar de l'utilisateur
Sunt cel mai bun candidat pentru acest proiect pentru ca: 1. Sunt medic, de profesie, absolventa a Facultatii de Medicina "Carol Davila", Bucuresti. 2. Am avut probleme cu greutatea si tot felul de alte dezechilibre metabolice si hormonale care m-au facut sa citesc si sa ma documentez mult pe aceste teme. 3 .Imi place mult sa scriu pe orice tema. Va multumesc! P.S. Mi-as dori o colaborare pe termen lung.
€27 EUR en 2 jours
0,0 (0 commentaires)
0,0
0,0
Avatar de l'utilisateur
I had my own lifestyle site, due to good reasons I could not continue with it, but I am very good at writing, whenever you would like to see my writing skills, you can send me a theme and I will write an article and see if you like it. Thank you!
€23 EUR en 1 jour
0,0 (0 commentaires)
0,0
0,0
Avatar de l'utilisateur
Sunt foarte pasionata de nutritie si fitness, si cu siguranta m-as descurca sa indeplinesc acest job.
€17 EUR en 10 jours
0,0 (0 commentaires)
0,0
0,0
Avatar de l'utilisateur
Articolele scrise de mine sunt originale si corecte din punct de vedere gramatical. Nu folosesc un limbaj pompos deoarece nu vreau sa obosesc cititorul si imi place sa ofer acestuia informatie de calitate, bine structurata. Consider ca pentru a scrie un articol bun trebuie sa stii in primul rand publicul tinta pentru ca, mai apoi, sa adaptezi mesajul in functie de cerintele si asteptarile acestuia (atat cat se poate).
€21 EUR en 2 jours
0,0 (0 commentaires)
0,0
0,0
Avatar de l'utilisateur
Am experienta in domeniul de editare si scriere continut de 6 ani. De asemenea, articolele create de mine sunt in format bun pentru seo
€23 EUR en 1 jour
0,0 (0 commentaires)
0,0
0,0

À propos du client

Drapeau de ROMANIA
Ploiesti, Romania
0,0
0
Méthode de paiement vérifiée
Membre depuis mars 26, 2017

Vérification du client

Merci ! Nous vous avons envoyé un lien par e-mail afin de réclamer votre crédit gratuit.
Une erreur a eu lieu lors de l'envoi de votre e-mail. Veuillez réessayer.
Utilisateurs enregistrés Total des travaux publiés
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Chargement de l'aperçu
Permission donnée pour la géolocalisation.
Votre session de connexion a expiré et vous avez été déconnecté. Veuillez vous connecter à nouveau.