Filtrer

Mes recherches récentes
Filtrer par :
Budget
à
à
à
Type
Compétences
Langues
  État du travail
  4 életmód travaux trouvés au tarif de EUR

  Egy magazin portált készítünk. A keretünk és az elképzelésünk 600-1000 szavas cikkek. A témák Ház és kert , Életmód, Természet stb rovatok. Nem bulvárt de nem is szakértői portált készítünk. Könnyed, olvasmányos de azért informativ cikkeket képzeltünk el. Kizárólag magyar nyelven!

  €24 (Avg Bid)
  €24 Offre moyenne
  14 offres
  Életmód applikáció készítés S'est terminé left

  Egészség támogató programjaink (méregtelenítés, fogyás, testépítés, babavárás...) EU-ban történő népszerűsítésére gamifikált applikációt tervezünk készíttetni. A programokba termékvásárlást is beépítünk, amikkel biztosított a programok sikere. Közösen meghatározott határidővel, szoros együttműködéssel dolgozunk együtt. A sokszínű alkalmazásra példák:

  €1322 (Avg Bid)
  €1322 Offre moyenne
  15 offres
  Értékesítés -- 2 S'est terminé left

  Cégünk manikűr-pedikűr eszközök gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Termékink a kiváló minőségnek köszönhetően több országban is jelen vannak. Arra törekszünk, hogy kibővítsük értékesítési csapatunkat és sikerrel induljunk el egy olyan kiváló piacon, mint a Román piac. Előnyt jelnet: • Kapcsolat rendszer gyógyszertárak, életmód-butikok, áruházak és szépségápolási üzletek, manikűr-pedikűr iskolák felé, • B2B értékesítés tapasztalata. ...

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr Offre moyenne
  1 offres

  Üdv! Magyarország egyik vezető matracosaként szeretnénk erősíteni oldalunkat. Olyan blogokon keresünk megjelenést, ahol egészség vagy életmód témában publikálnak.

  €116 (Avg Bid)
  €116 Offre moyenne
  5 offres