Freelancer : rsparchitect
Partager :
Signaler la proposition

A dream studio flat

Hi, I am very glad to work on this unique project. I tried hard to consider all your demands and believe have been done them properly. Some of the features that I consider are: 1. I used an extendable 20 feet container which extending to two containers large. 2. As mentioned in the land survey we have a strict slope and the studio flat should be built on a flat slab with columns. 3. I used a pull-up deck at the front of the entrance and a fixed deck with a firepit at the northwest side because of a better view of the garden. 4. I designed a soft sloped fly roof over the entire and half of the deck. 5. I considered not only 2 important trees that must be remained but also we do not need to cut any trees. 6. orienting the building to the north. In the end, these renders are not final and need some improvements and other minor changes and I am welcome to every opinion and idea for reaching the best design which fit all your demands.


                                                                                                            Proposition n°                                        13
                                     du concours                                         Design a Studio Flat made out of a Shipping Container
Proposition n°13

Tableau de clarification publique

  • rsparchitect
    rsparchitect
    • il y a 3 mois

    Hi Kirsten,
    Thank you so much for your feedback.
    I forgot to mention two things:
    1. As you desired and mentioned, the studio flat building is extendable, collectable relocatable and portable in 4 easy steps.
    2. I will provide you with an Animation clip to explore the building from all angles.
    Anyway, feel free for changes and improvements.

    • il y a 3 mois
  • Illumity
    Titulaire du concours
    • il y a 4 mois

    Looks spectacular Tirdad, images are very vibrant and the thought behind the design is very clear with the submission. I like that we can keep all the trees and the orientation to the north. Looks like a comfortable building to use.

    • il y a 4 mois