Freelancer : aliwafaafif
Partager :
Signaler la proposition

AUSTIN Art Community Center

Here is my design for the mixed used function as requested in the brief. Generally I divide the public area ( retail, outdoor space) in front side of the site, while the private area ( apartment) on the backside to give some privacy. The parking spaces are allocated in a way that part of them put under the building in the front side of the site. Looking forward to your feedback.

Proposition n°27 du concours Austin, TX - Mixed Use Development
Proposition n°27

Tableau de clarification publique

  • cst76
    Titulaire du concours
    • il y a 4 mois

    These are some very interesting alternatives. I am concerned about the single wide containers in the studios and access up there, but this is a good entry.

    • il y a 4 mois
    1. aliwafaafif
      aliwafaafif
      • il y a 4 mois

      Greeting, sir. Do you have any further comments for my design? I hope the video animation can explain my concept clearer to you. Look forward to your response

      • il y a 4 mois
    2. aliwafaafif
      aliwafaafif
      • il y a 4 mois

      Dear CH, any comment on my design as shown in my youtube video? Kindly advice me what you prefer how the design should be. Thanks

      • il y a 4 mois
  • aliwafaafif
    aliwafaafif
    • il y a 4 mois

    Could you elaborate about your concern? I will adjust my design to better suit your preferences.

    • il y a 4 mois
  • aliwafaafif
    aliwafaafif
    • il y a 4 mois

    My consideration to stack the micro studio containers like these are to allow natural light and ventilation to all units. At the same time, create multiple voids for a better architectural space experience.

    • il y a 4 mois
  • aliwafaafif
    aliwafaafif
    • il y a 4 mois

    I will make animation video for you to have a better view of my design.

    • il y a 4 mois
  • aliwafaafif
    aliwafaafif
    • il y a 4 mois

    What do you mean ? I provide stairs to all unit of the container.

    • il y a 4 mois
  • darvish2
    darvish2
    • il y a 4 mois

    vertical circulation is very important Factor for design
    I think some container cannot reach by stair

    • il y a 4 mois

Montrer plus de commentaires Traitement en cours...